Biologische Bio-Peeling Neoderma (normaal en light)

Voor alle huidtypes een extra cadeautje

De Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) – de unieke biologische peeling van Neoderma – is ontwikkeld door een dermatoloog/kosmetoloog en gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. Deze is niet agressief, dus geen vervelling, geen rode huid en geen pijn. Voordelen: u hoeft niet thuis te blijven en u kunt zich gewoon opmaken. De Neoderma Chinese kruidenpeeling / Bio-Peeling bevordert de celvernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid. De Neoderma Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) is geschikt voor alle huidtypen. Zowel voor vrouwen als mannen, voor gezicht en lichaam. Zelfs voor de donker getinte huid. Toepasbaar het hele jaar door, ook in de zomermaanden. De Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) behandeling is preventief eenmalig toe te passen of als een kuur.

Neoderma heeft ook een mildere versie van de Bio-Peeling, de Biologische Bio-Peeling Light. Deze lightversie is uitermate geschikt voor de extreem gevoelige, allergische huid en kan worden toegepast bij couperose en rosacea.

Zowel de Bio-Peeling als Bio-Peeling Light kunnen als een losse behandeling of in een kuurverband geadviseerd worden door ons. De Bio-Peeling Light kan wekelijks toegepast worden en kan in combinatie gedaan worden met alle overige behandelingen van Neoderma.

De Neoderma Bio-Peeling kan worden beschouwd kan worden als een therapie. Voor de ondersteuning van deze behandeling adviseren wij u het gebruik van Neoderma huidverzorgingsproducten ook voor thuis. Deze dagelijkse huidverzorgingsproducten ondersteunen namelijk de werking van de Bio-Peeling zelf.

 

Bio-Peeling Treatment

Bio-Peeling Treatment

Bio-Peeling Light

Bio-Peeling Light