Bruidsmake-up

Op de mooiste dag van uw leven wilt u toch dat alles perfect is, ook uw Bruidsmake-up!

Maanden van te voren bent u bezig met uw trouwjurk en met alle voorbereidingen voor de Grote Dag, maar hoe staat het met uw Bruidsmake-up? De belangrijkheid van de Bruidsmake-up ziet men vaak over het hoofd en dat terwijl u op deze dag het middelpunt bent! Uw gezicht heeft een extra sprekende uitdrukking nodig! Onze schoonheidsspecialistes zijn allen gespecialiseerd in het aanbrengen van Bruidsmake-up, de kunst hierbij is om de make-up zo naturel mogelijk te laten zijn. Natuurlijk passen wij onze Bruidsmake-up zoveel mogelijk aan uw dagelijkse make-up aan, we luisteren naar uw wensen en geven professionele adviezen. Met een Bruidsmake-up camoufleren we de oneffenheden en brengen extra accenten aan op de belangrijke punten van het gezicht. Er wordt een natuurlijke basis aangebracht en de tinten van make-up, rouge en oogschaduw zullen zacht zijn.

Vanzelfsprekend gaan we enkele weken voor de bruiloft een Proefmake-up bij u aanbrengen en kan u uw wensen voor de definitieve Bruidsmake-up kenbaar maken. Ook zorgen we ervoor dat u op de dag zelf er prachtig uitziet. Het is zelfs mogelijk om een schoonheidsspecialiste de hele dag aanwezig te laten zijn. Vraag hiervoor een vrijblijvende offerte aan. Wij kunnen ervoor zorgen dat u een Bruidsmake-up krijgt die helemaal bij u past en wat ook belangrijk is, een Bruidsmake-up die de hele dag goed blijft zitten. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Bruidsmake-up voor de gasten De gasten die op u bruiloft komen kunnen wij ook een passende make-up geven.

Hoe geweldig is het niet als u uw moeder stralend ziet zitten in het stadhuis, af en toe een traantje wegpinkend, maar de make-up blijft zitten. Uw moeder, schoonmoeder, zussen, vriendinnen kunnen wij van een make-up voorzien. Het is wel handig om ver van te voren de boekingen te doen, zodat we voldoende tijd kunnen inplannen om bij het hele gezelschap de juiste make-up aan te brengen. Heerlijk toch, alle feestgangers met een geweldige Bruidsmake-up op de foto. Uw bruiloft kan niet meer stuk!

 

Makeup_109227824