Droge en of vochtarme huid

Wanneer de huid niet goed genoeg beschermd wordt tegen weersverandering, hitte, kou, wind of zon kan deze gevoelig reageren. Een huid die gespannen aanvoelt is niet prettig. Ook worden fijne huidlijntjes dan beter zichtbaar.

In onze praktijk Bjoetie in Vorden adviseren wij klanten met een vochtarme/droge huid een Neoderma bio-peeling aan met eventueel een neo-marine spa treatment van Neoderma en hydropeel-off alginate treatment van Neoderma.

Een neo-marine spa treatment van Neoderma  is een op algen gebaseerde behandeling met een vochtherstellende en anti-aging werking. Speciaal ontwikkeld voor het gezicht en de hals. Gebaseerd op de Neoderma Hydration kruidencocktail, bestaande uit Heemst, Melisse en Korenbloem. Actieve ingrediënten gewonnen uit Zeewier; Polysachariden en Phyto-squalane gecombineerd met kruidenextracten en vitamines zorgen ervoor dat de huid zijn vocht beter vast kan houden. U kunt deze behandeling eenmalig of als intensieve kuur nemen. Tevens goed te combineren met de Neoderma Bio-Peeling.

Een hydration peel-off algatine treatment is een intensief hydraterende behandeling die een zachte en verzorgde huid achterlaat. De exclusieve verzorgende formule verhindert uitdroging van de huid en minimaliseert fijne lijntjes. Naast de ingrediënten van de Neoderma Hydration cocktail, stimuleert Alginate, een essentiële aminozuur de nieuwe celgroei. De huid herstelt haar zachtheid en glans.

Bovenstaande behandelingen zijn  uiteraard goed te combineren met bijvoorbeeld een gezichtsmassage, bovenlip harsen of verven wimpers/wenkbrauwen.

Om het resultaat die behaald wordt met de behandeling zolang mogelijk te behouden, raden wij u voor de gevoelige huid onder andere de producten uit de verzorgingslijn Hydratation Neoderma aan.

Wilt u meer weten over de behandeling van uw droge of vochtarme huid, neem dan contact op met ons:
(0575) 55 35 60 of info@huidverzorgingbjoetie.nl.

 

Ik kreeg na de geboorte van mij laatste kind erg veel last van een droge huid. Schilferig, gerstekorrels, rode plekjes, noem maar op… Nu laat ik mijn huid regelmatig verwennen met de lijn voor de droge huid van Neoderma. Ook de bio-peeling is mij goed bevallen, mijn huid zag er stralend uit na de behandeling! Ik heb de blue blood gel en de hydratation plus creme gekocht. Ik ben heel blij met het resultaat! Dank dames van schoonheidssalon Bjoetie in Vorden (Gelderland)
Klant

Bio-Peeling Treatment

Bio-Peeling Treatment

Neo-Marine Spa Treatment

Neo-Marine Spa Treatment

Hydration Peel Off Treatment

Hydration Peel Off Treatment