Gevoelige huid (rosacea/couperose)

Een gevoelige en kwetsbare huid is echt vervelend. Jeuk, rode vlekjes en bultjes, schraal en droog. Veel mensen hebben last van een gevoelige huid. Soms wordt dit veroorzaakt door een huidaandoening rosacea of couperose.

In onze praktijk Bjoetie adviseren wij onze klanten met een gevoelige huid, couperose of rosacea de Biologische Bio-Peeling (normaal of light) van Neoderma aan. Deze unieke biologische peeling is een Chinese kruidenpeeling gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. Bio-Peeling bevordert de celvernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid. De peeling is niet agressief. Na de behandeling heeft u geen last van vervelling, geen pijn en geen rode huid. U hoeft dus niet thuis te blijven en u gewoon opmaken.

U kunt de Bio-peeling preventief eenmalig toepassen of als een kuur. Ook kunt u de behandeling afwisselen met de Apaline soothing treatment. Deze behandeling is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige en couperose, rosacea huid en bestaat uit een speciale kruidencocktail die de productie van histamine (roodheid) vermindert door verbetering van de bloedcirculatie en geeft een kalmerende en verjongende werking. Het natuurlijke afweersysteem en de huidstructuur worden versterkt.

Bovenstaande behandelingen zijn  uiteraard goed te combineren met bijvoorbeeld een gezichtsmassage, bovenlip harsen of verven wimpers/wenkbrauwen.

Om het resultaat die behaald wordt met de behandeling zolang mogelijk te behouden, raden wij u voor de gevoelige huid onder andere de producten uit de verzorgingslijn Apaline Neoderma aan.

Wilt u meer weten over deze behandeling, neem dan contact op met ons:
(0575) 55 35 60 of info@huidverzorgingbjoetie.nl.

Ik heb rosacea. Niet fijn, want ik wil net als ieder ander er leuk uitzien. Het gezicht ziet iedereen als eerste. Toen ontmoette ik Silvana van Bjoetie en zij adviseerde mij de Bio-peeling van Neoderma. Een niet goedkope behandeling, maar vier keer per jaar heb ik het er graag voor over. Het resultaat is echt verbluffend. Thuis gebruik ik de Blue Blood Gel, de Apaline Daily confidence cream en de Apaline Night cream. Ik ben erg tevreden en raad lotgenoten deze behandeling aan.
Klant


100803 Bio-Peeling Light

Bio-Peeling Light

Apaline Soothing Treatment

Apaline Soothing Treatment