Harmony in colors

Hoe komt het toch dat die ene kleur u absoluut niet staat en dat u bij een andere kleur helemaal opfleurt? Het is belangrijk dat er harmonie is in de huidteint, de ogen en de haren met de kleuren die u draagt. Als u de goede kleuren draagt ziet u er jonger, gezonder en zelfverzekerder uit!

De kleurenanalyse werkt met 4 seizoenensysteem

Het vierseizoenensysteem is gebaseerd op de kleuren theorie van Johannes Itten. Amerikaanse kleurenexperts van de Fashion Academy in Californie hebben later de kleurenanalyse geïntroduceerd gebaseerd op de kleur van de huid, de ogen en de haren. Er is een groepsgewijze indeling. Hierbij gebruiken wij de benaming LENTE, ZOMER, HERFST en WINTER.

Hoe gaat de kleurenanalyse?

De analyse vindt plaats op basis van de ondertoon van onze huid (blauwe of gele ondertoon), de oog- en de haarkleur. De zomer en de winter zijn de koelgekleurde types en de lente en herfst zijn de warmgekleurde types. Daarnaast wordt gekeken of de persoon een helder of gedempt type is. Helder past bij het winter- en lentetype en gedempt hoort bij zomer- en herfsttype. De kleurenanalyse vindt plaats met behulp van losse drapeersjaals die per seizoen ongeveer 16 a 17 sjaals bedragen met daarbij de gouden en zilveren sjaal.

Als u wilt weten welke kleuren u jonger, gezonder en zelfverzekerder maken, laat dan een kleurenanalyse doen!
U weet dan voor altijd welk type u bent en welke kleuren u flatteren.

Wat krijgt u tijdens de kleurenanalyse?

Allereerst krijgt een korte uitleg over kleuren. Daarna gaat u samen met Ans Jongbloets van schoonheidssalon Bjoetie aan de slag. In ongeveer twee uur tijd wordt met behulp van de 70 sjaals bekeken welk type u bent, welke kleuren u het mooist staan en welke combinaties u kunt maken. U wordt, als u dat wilt, opgemaakt in de kleuren die bij u passen en u krijgt de juiste kleurenwaaier mee. Deze kunt u bijvoorbeeld gebruiken bij het kopen van nieuwe kleren.

Interesse in een kleurenanalyse?

Wilt u meer weten over de kleurenanalyse of wilt u een afspraak maken?
Bel of mail gerust met Ans Jongbloets: (0575) 55 35 60 of info@huidverzorgingbjoetie.nl.

 

  • Persoonlijke kleurenanalyse
  • 9200
  • Ieder mens is uniek en mooi!

HIC logo

kleurenwaaiers1