Littekens

Littekens, die bijvoorbeeld zijn blijven zitten na de acne of donkere vlekjes, komen veel voor. De huid kan zelf veel herstellen, maar voor plekjes die achtergebleven zijn is de bio-peeling van Neoderma een effectieve peeling die vlekjes en littekens minder zichtbaar laat worden.

Deze unieke biologische peeling is een Chinese kruidenpeeling gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. Bio-Peeling bevordert de celvernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid. De peeling is niet agressief. Na de behandeling heeft u geen last van vervelling, geen pijn en geen rode huid. U hoeft dus niet thuis te blijven en u gewoon opmaken.

Bovenstaande behandeling is uiteraard goed te combineren met bijvoorbeeld een gezichtsmassage, bovenlip harsen of verven wimpers/wenkbrauwen.

Om het resultaat die behaald wordt met de behandeling zolang mogelijk te behouden, raden wij u voor uw huid met littekens onder andere producten uit de verzorgingslijn die het best bij de rest van uw huid past.

Wilt u meer weten over deze behandeling, neem dan contact op met ons:
(0575) 55 35 60 of info@huidverzorgingbjoetie.nl.

Na mijn pubertijd, waarin ik veel acne heb gehad, had ik behoorlijk wat littekentjes en deukjes overgehouden in mijn gezicht. Een vriendin in Den Haag raadde mij de bio-peeling van Neoderma aan, omdat bij de andere behandeling vaak een laagje van mijn huid wordt afgehaald. En ik wilde niet dat mijn huid dunner zou worden. Even googlen en ik ontdekte dat praktijk voor huidverzorging Bjoetie in Vorden dit aanbiedt. Om de hoek bij mij, ik woon in Hengelo Gelderland. Ik ben begonnen met een kuur van de bio-peeling, dus 3 behandelingen in twee weken, dit om sneller resultaat te hebben. Mijn huid was echt al een stuk mooier na twee weken. Nu houd ik het bij, omdat littekens natuurlijk niet zomaar verdwijnen. Ook gebruik ik thuis de producten, zodat de werking thuis doorgaat! Ik ben erg blij dat ik salon Bjoetie heb gevonden!
Klant

Bio-Peeling Treatment

Bio-Peeling Treatment