Make-up

Visagie of make-up aanbrengen op een professionele manier geeft een positieve boost aan uw uiterlijk en uitstraling. Veel gelegenheden vragen net om een wat completere aanpak, ga in dit geval eens langs bij een professionele visagist! Bij een professionele visagist wordt er rekening gehouden met uw specifieke gelaatskenmerken en wensen. Hierbij wordt er gekeken naar de vorm van het gezicht en eventuele aanwezigheid van littekens en oneffenheden. Bij het aanbrengen van de make-up door een schoonheidsspecialiste worden je positieve gelaatstrekken geaccentueerd, en de minder goede kanten wat verdoezelt.

Waarom visagie bij de schoonheidsspecialiste?
Visagie is niet simpelweg het aanbrengen van een dikke laag make-up om er zo strak mogelijk uit te zien. Een professionele visagist werkt subtiel en probeert u er beter uit te laten zien. Voor mooie en natuurlijke make-up is het erg belangrijk om rekening te houden met je persoonlijke stijl en persoonlijkheid. Een visagist is getraind om bepalende factoren in acht te nemen bij het bepalen van uw make-up. Tijdens een afspraak met uw visagist is uiteraard ook een ideaal moment om advies en tips op te doen omtrent het zelf aanbrengen van make-up en daarnaast de verzorging van de huid. Zo kunt u het advies en het resultaat gebruiken als inspiratie of leermoment voor uw alledaagse make-up.

Dag en avond make-up voor elke gelegenheid
Make-up is erg persoonlijk en elke gelegenheid vraagt weer om een andere aanpak. Wil je er natuurlijk en verzorgd uitzien? Of wil je juist die smokey eyes en net wat meer opvallen? De visagist bij Beauty Alive neemt jou wensen qua make-up, en verzorgd je visagie tot een prachtig geheel.

Dag make-up
Een dag make-up behandeling is bedoeld voor dagen waarop je net dat beetje extra wilt of nodig hebt. Een sollicitatie gesprek, presentatie of een belangrijke receptie? De dag make-up geeft je een natuurlijke en verzorgde uitstraling.

Avond make-up
Wil je de show stelen tijdens een avondje uit? dan vraagt dit vaak om uitdagende make-up. Bij een avond make-up behandeling wordt de make-up over het algemeen iets zwaarder aangebracht dan de dag make-up. Ook neemt de visagist de tijd om de make-up te matchen met je outfit en accessoires.

Bij Bjoetie kunt u ook terecht voor bruidsmake-up voor jou belangrijke dag, lees daarover verder op deze pagina: Bruidmake-up.

 

Make-up_107589566