Pigment en ouderdomsvlekken

Bijna iedereen krijgt er vroeg of laat wel een keer mee te maken: donkere vlekjes in het gezicht. Deze donkere plekken worden veroorzaakt door teveel aan pigment. Vaak is de zon de boosdoener. Maar er zijn ook een aantal andere factoren die die overpigmentatie kunnen veroorzaken. Bijvoorbeeld de leeftijd, zwangerschap, hormonale schommelingen en het gebruik van medicijnen.

Voor uw huid met pigmentvlekken adviseren wij de bio-peeling van Neoderma aan in combinatie met de Neo-white behandeling en de producten uit de Neo-white lijn.

Neoderma heeft voor de huid met pigmentvlekken een speciale behandeling ontwikkeld die de productie van pigment normaliseert en tevens een blekende werking heeft op bestaande pigmentvlekken: Neo-White behandeling. De Neoderma Neo-White behandeling is gebaseerd op actieve ingrediënten (o.a. Berendruif, Moerbei, Algen, Vitamine C en plantenextracten) van hoge kwaliteit. De Neoderma Whitening kruidencocktail bestaat uit Heemst, Zoethout en Waterkers.

Bovenstaande behandelingen zijn  uiteraard goed te combineren met bijvoorbeeld een gezichtsmassage, bovenlip harsen of verven wimpers/wenkbrauwen.

Om het resultaat die behaald wordt met de behandeling zolang mogelijk te behouden, raden wij u voor de gevoelige huid onder andere de producten uit de verzorgingslijn Whitening Neoderma aan.

Wilt u meer weten over deze behandeling, neem dan contact op met ons:
(0575) 55 35 60 of info@huidverzorgingbjoetie.nl.

Op bepaalde plekken op mijn gezicht verschenen ineens donkere vlekjes, pigmentvlekken. Ik wilde ze niet erger laten worden en eigenlijk het liefst weg hebben. Ans Jongbloets van schoonheidssalon Bjoetie adviseerde mij de bio-peeling en de neo-white behandeling. Tot mijn verbazing zijn de vlekken echt lichter geworden. Geweldig! Thuis gebruik ik met tevredenheid de blue blood gel en de neo- white creme. Ik ben erg tevreden met de behandelingen en de producten. Voorlopig ga ik dan ook om de 6 weken!
Klant


Bio-Peeling Treatment

Bio-Peeling Treatment

Neo-White Treatment

Neo-White Treatment