Verouderde huid en/of rimpels

Ouder worden doen we allemaal en ook de huid doet mee. De celvernieuwing en de huidfuncties gaan trager werken. Door geleidelijke vermindering van celvernieuwing, verminderde productie van collageen en elastine, verslapt de huid en ontstaan de eerste rimpels. De huid kan steeds minder vocht gaan vasthouden.

In onze praktijk Bjoetie raden wij onze klanten die te maken hebben met huidveroudering een bio-peeling van Neoderma aan. Deze unieke biologische peeling is een Chinese kruidenpeeling gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. Bio-Peeling bevordert de celvernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid. De peeling is niet agressief. Na de behandeling heeft u geen last van vervelling, geen pijn en geen rode huid. U hoeft dus niet thuis te blijven en u gewoon opmaken.

U kunt de Bio-peeling preventief eenmalig toepassen of als een kuur. Ook kunt u de behandeling afwisselen met de Liftende anti-aging behandeling (bio-lift). Deze bio-lift behandeling is speciaal ontwikkeld om het zuurstofgehalte te verhogen en fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Het unieke van de behandeling is dat deze ook gebruikt wordt voor op de ogenleden, wat een liftend effect geeft aan de wenkbrauwen.

Bovenstaande behandelingen zijn  uiteraard goed te combineren met bijvoorbeeld een gezichtsmassage, bovenlip harsen of verven wimpers/wenkbrauwen.

Om het resultaat die behaald wordt met de behandeling zolang mogelijk te behouden, raden wij u voor de ouder wordende huid onder andere de producten uit de verzorgingslijn Intelligence Neoderma aan.

Wilt u meer weten over de behandeling van uw ouder wordende huid, neem dan contact op met ons:
(0575) 55 35 60 of info@huidverzorgingbjoetie.nl.

Omdat mijn huid steeds meer rimpels en lijntjes liet zien, wilde ik mijn huid eens een flinke oppepper geven zonder dat mijn huid aangetast wordt. Ik kom regelmatig in praktijk voor huidverzorging Bjoetie in Vorden voor een bio-peeling, mijn huid knapt er enorm van op.De bio-peeling maakt mijn huid niet dunner. Daarnaast gebruik ik de blue blood gel en rejuvenate wrinkle smoothing creme. Waar ik zeer over te spreken ben. Ik kan deze behandeling en verzorgingsproducten dan ook enthousiast aanraden!
Klant


Bio-Peeling Treatment

Bio-Peeling Treatment

Bio-Lifting

Bio-Lifting