Vette huid en/of acne

Een vette en glimmende huid, daar wordt niemand blij van. Een overmatige talgproductie kan zorgen voor een afsluiting van poriën en bacterievorming, met als gevolg mee-eters, puistjes en een vochtarme huid.

Voor de behandeling van deze huid adviseren wij, in onze praktijk Bjoetie, u een bio-peeling van Neoderma. Deze unieke biologische peeling is een Chinese kruidenpeeling gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. Bio-Peeling bevordert de celvernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van uw huid. De peeling is niet agressief. Na de behandeling heeft u geen last van vervelling, geen pijn en geen rode huid. U hoeft dus niet thuis te blijven en u gewoon opmaken.

Deze behandeling is goed te combineren met een rebalancing treatment. De Neoderma Rebalancing gezichtsbehandeling is gebaseerd op de werking van marine collageen en plantenextracten. Het bevat Menthol en Spirulina, dit zijn actieve ingrediënten met een hoge concentratie aan mineralen en vitaminen. In combinatie met de Neoderma Rebalancing kruidencocktail (Berkenblad, Echinacea en Vlierbes) normaliseert de werking van de talgklieren, bestrijdt ze bacterievorming en worden ontstekingen tegengegaan.

Bovenstaande behandelingen zijn  uiteraard goed te combineren met bijvoorbeeld een gezichtsmassage, bovenlip harsen of verven wimpers/wenkbrauwen.

Om het behaalde resultaat dat bereikt wordt met de behandeling zolang mogelijk te behouden, raden wij u voor de vette/gecombineerde acne huid onder andere de verzorgingsproducten uit de lijn Neoderma Rebalancing aan.

Wilt u meer weten over de behandeling van uw vette en/of acne huid, neem dan contact op met ons:
(0575) 55 35 60 of info@huidverzorgingbjoetie.nl

Ik had behoorlijk last van puistjes, vooral rond mijn mond. Ik heb nu een paar keer de bio-peeling van Neoderma gehad bij Silvana Jongbloets van schoonheidssalon Bjoetie. Daarnaast gebruik ik thuis de huidverzorgingsproducten van Neoderma: de blue blood gel en de rebalancing creme, ik ben erg tevreden en blij met het resultaat. Alles is veel rustiger nu en ik kan weer gewoon zonder al te veel make-up de straat op.
Klant

 

Bio-Peeling Treatment

Rebalancing Treatment

Rebalancing Treatment